Axxaz voor werkgevers

Flexibiliteit en internationalisering is onze kracht!

Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van specialisten.

Europa- en wereldwijd

Europa- en wereldwijd

AXXAZ Nederland combineert eenvoud met kwaliteit. Voor medewerkers en klanten is er één regionale vestiging, die u toegang verschaft tot ons netwerk van professionals in elk Europees land. AXXAZ kan in elk land van Europa opleiden, rekruteren, aanstellen en loon afrekenen, omdat AXXAZ daar deelnemingen of exclusieve samenwerkingsverbanden heeft.

Inmiddels rekruteert AXXAZ wereldwijd en heeft eigen agentschappen in o.m. Australië, Canada, Egypte, Gaza, Filipijnen, Jordanië, Nigeria, Indonesië, Oekraïne, Rusland, Marokko, Libië en Tunesië. Ook levert AXXAZ Europese medewerkers wereldwijd buiten Europa, waarbij zowel medewerker als klant geholpen worden met complexiteit van internationale verloning.

AXXAZ biedt medewerkers en klanten “grenzeloze” kansen

Naast de noodzakelijke vergunningen, certificeringen, lidmaatschappen en afspraken met de plaatselijke belastingdienst en sociale verzekeringsinstellingen, weet AXXAZ ook juridisch en fiscaal vakkundig invulling te geven aan internationale bemiddeling en beloning. Door onze oprechte belangstelling voor de medewerker en klant als mens, voor diens werkplek, diens bedrijf en cultuur, bereiken we ons hoge kwaliteitsniveau. Werken met internationale vakkrachten via AXXAZ is kiezen voor zekerheid.

Een “nieuwe” Europese arbeidsmarkt en wereldwijde arbeidsmobiliteit

Door vergrijzing en gebrek aan goed opgeleide vakkrachten is er een sterk veranderende, internationale arbeidsmarkt in Europa ontstaan, die een wereldwijde arbeidsmobiliteit op gang heeft gebracht. Binnen Europa kan men niet meer zonder internationale vakkrachten. Doe uw voordeel met AXXAZ’ kennis van de internationale arbeidsmarkt! AXXAZ werkt dáár, waar medewerkers en opdrachtgevers ons nodig hebben!

Flexibiliteit en internationalisering zijn onze kracht

Globalisering, de toenemende Europese integratie, vergrijzing en wisselende conjunctuur maken het noodzakelijk, dat ondernemingen sneller en flexibeler dan ooit op vraag en aanbod in de markt reageren.

Bijgevolg zijn flexibilisering en internationalisering van personeel nu de belangrijkste voorwaarde voor succesvol ondernemerschap. AXXAZ is de meest geschikte partner voor werkgevers, omdat we over eigen locaties, steunpunten en exclusieve samenwerkingsverbanden in elk land van de Europese gemeenschap beschikken en wereldwijd.

Bel of mail nu!

Downloadcentrum

Bent u op zoek naar belangrijke documenten?

In ons Dowload Centrum vindt u alles wat u zoekt.