Axxaz voor werknemers

Flexibiliteit en internationalisering is onze kracht!

Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van specialisten.

Europa- en wereldwijd

Voor ambitieuze medewerkers, die internationaal willen werken, biedt AXXAZ unieke voordelen

AXXAZ Nederland werkt exclusief met het business model en de handelsnaam van AXXAZ Europe GmbH. Alle vormen van werkgeverschap buiten Nederland zullen dan ook verzorgd worden door AXXAZ Europe GmbH.

AXXAZ Europa- en wereldwijd

Voor medewerkers is er één regionale AXXAZ vestiging, die toegang verschaft tot ons netwerk van professionals in elk land zowel Europees als wereldwijd. AXXAZ kan zo in elk land opleiden, rekruteren, aanstellen en loon afrekenen, omdat zij daar deelnemingen of exclusieve samenwerkingsverbanden heeft.

AXXAZ levert Europese medewerkers ook wereldwijd buiten Europa, waarbij zowel medewerker als klant geholpen worden met complexiteit van internationale verloning. AXXAZ beschikt wereldwijd over eigen exclusieve agentschappen in o.m. Australië, Canada, Egypte, Filipijnen, Israël, Indonesië, Oekraïne, Rusland, Marokko, Nigeria en een groot aantal Afrikaanse landen. 

AXXAZ biedt medewerkers “grenzeloze” kansen

Naast de noodzakelijke vergunningen, certificeringen, lidmaatschappen en afspraken met de plaatselijke belastingdienst en sociale verzekeringsinstellingen, weet AXXAZ ook juridisch en fiscaal vakkundig invulling te geven aan internationale bemiddeling en beloning. Door onze oprechte belangstelling voor de medewerker en klant als mens, voor diens werkplek, diens bedrijf en cultuur, bereiken we ons hoge kwaliteitsniveau. Werken met internationale opdrachtgevers via AXXAZ is kiezen voor zekerheid.

Een “nieuwe” Europese arbeidsmarkt en wereldwijde arbeidsmobiliteit

Door vergrijzing en gebrek aan goed opgeleide vakkrachten is er een sterk veranderende, internationale arbeidsmarkt ontstaan, die een wereldwijde arbeidsmobiliteit op gang heeft gebracht. Men kan niet meer zonder internationale vakkrachten die bereid zijn wereldwijd in andere landen te werken. Medewerkers doen hun voordeel met AXXAZ haar kennis van internationale arbeidsmarkt!

AXXAZ werkt dáár, waar medewerkers en opdrachtgevers haar nodig hebben!

 

Stuur uw open sollicitatie met
uw (internationale) ambities naar

Of bekijk snel onze vacaturebank

Downloadcentrum

Bent u op zoek naar belangrijke documenten?

In ons Download Centrum vindt u alles wat u zoekt.